TENNIS WB S

IC3567

TENNIS

10.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 74% / Pambuk:  23%  / Elastan: 3%

Lehtësoni lojën tuaj, pikë pas pike. Këto shirita të vegjël tenisi nga adidas ju ndihmojnë të fshini lagështinë dhe të ruani fokusin tuaj. Ndërtimi i tyre i butë, absorbues dhe dizajni  do të thotë që ju do t’i vini re vetëm kur t’ju nevojiten.

I bërë me një sërë materialesh të ricikluara dhe të paktën 70% përmbajtje të ricikluar, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.