BRENDI

Rreth Reebok

Reebok është një kompani e veshjeve dhe e veshmbathjeve, degë e Adidas-it që nga viti 2005. Reebok prodhon dhe shpërndan veshmbathje klasike dhe sportive.

VIZIONI DHE VLERAT

Klasike dhe sportive.