Dardania Sport është
distributor i autorizuar i brendeve
adidas dhe Reebok në Kosovë.

Aktualisht Dardania Sport operon me 7 pika të shitjes në gjithë territorin e Kosovës.

Orari i punës

Hëne - Shtune

09:00 deri 21:00

Të Dielën

11:30 deri 20:00

Kontakti

Orari i punës

Hëne - Shtune

09:00 deri 21:00

Të Dielën

11:30 deri 20:00

Kontakti

Orari i punës

Hëne - Shtune

09:00 deri 21:00

Të Dielën

12:00 deri 20:00

Orari i punës

Hëne - Shtune

10:00 deri 22:00

Të Dielën

10:00 deri 22:00

Kontakti

Orari i punës

Hëne - Shtune

10:00 deri 22:00

Të Dielën

10:00 deri 22:00

Kontakti

Orari i punës

Hëne - Shtune

10:00 deri 22:00

Të Dielën

10:00 deri 22:00

Kontakti

Orari i punës

Hëne - Shtune

10:00 deri 22:00

Të Dielën

10:00 deri 22:00

Kontakti