BRENDI

Rreth adidas

adidas është nje brend global sportiv. Kështu që, gjithçka që ne bëjmë lidhet me sport. Në sport çdo gjë është e momentit, e çdo moment është një mundësi e re për të nisur nga e para!

VIZIONI DHE VLERAT

Performancë. Pasion. Integritet. Diversitet.

INSPIRIMI

Inspirohu nga adidas

  • Ne jemi duke i zhvilluar kushtet e punës në fabrikat e furnizuesve tanë
  • Veprimtaria jonë nuk ka ndikim negativ në ambient
  • Përkujdesemi për mirëqenien dhe zhvillimin e punëtorëve tanë
  • Ne bëjmë ndryshime pozitive në zonat ku operojmë.

CREATIVITY IS THE ANSWER!