EVERLITE

CW5559

FOOTBALL/SOCCER

7.00

Përmbajtja e produktit:

Polipropilen 100%

Mbrojtëse futbolli nga adidas që ju bën të ndiheni të sigurtë dhe komod gjatë lojës.