ADIDAS TOWEL L

DH2866

SWIM

Original price was: €35.00.Current price is: €25.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Peshqir adidas i bërë nga pambuku, qe ju ofron rehati dhe ndjesi të butë pas stërvitjes apo aktivitetit sportiv.