REEBOK ROYAL PRIME

DV4357

CASUAL

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Stili retro i basketbollit është frymëzuar nga të rinjtë të cilët janë adhurues të sporteve. Një rënie e ngjyrës së kontrastit në vija anësore shton një pamje të guximshme. Pamja klasike e gomës i mban ato autentike dhe unike në stil.