REEBOK ROYAL PRIME 2.0

100033494

TENNIS

38.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Stili retro i basketbollit është frymëzuar nga të rinjtë të cilët janë adhurues të sporteve. Një rënie e ngjyrës së kontrastit në vija anësore shton një pamje të guximshme. Pamja klasike e gomës i mban ato autentike dhe unike në stil.