REEBOK ROYAL PRIME 2.0 2V

100075069

CASUAL

35.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë

Pjesa e poshtme: Gomë

Shtoni një spërkatje me ngjyrë të freskët në pamjen  tuaj. Këto atlete shfaqin ngjyra me kontrast për një stil argëtues dhe lozonjar. Dy rripa zëvendësojnë lidhëset për t’i bërë të lehtë të rrëshqasin dhe të fiken. Një taban i jashtëm prej gome i reziston veshjes kështu që ai mund të luajë gjatë gjithë ditës.