REEBOK GLIDE SP

HQ3861

RUNNING

Original price was: €70.00.Current price is: €49.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë/ Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete lëkure rimagjinojnë modelet e viteve ’80 për rrugët e ditëve moderne. Ngjyrat e kontrastit në vija anësore dhe në  thembra i japin stil atleteve. Atletet kanë një mes të ngushtë për rehati gjatë gjithë ditës.