ELONGATED TANK

DU8170

ORIGINALS

Original price was: €35.00.Current price is: €11.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i Recikluar 100%

Qëndroni të freskët dhe të rehatshëm pas stërvitjes tuaj. Kjo bluzë është bërë prej pëlhure të lehtë për një verë të nxehtë.