ORI 3S SH

HT4406

SWIM

Original price was: €45.00.Current price is: €32.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Logoja Trefoil në këto mbathje noti sportive është një shenjë e dallueshme në çast për trashëgiminë e adidas. Ato janë bërë prej pëlhure të lehtë që thahet shpejt dhe zbutet për butësi shtesë ndaj lëkurës. 3-shirita ikonë në anët shtojnë një prekje autentike.