CLUB C 85

AR0456

TENNIS

80.00 56.00

SKU: AR0456

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë e lehte

Pjesa e poshtme: Gomë

Stili i freskët i tenisit merr një prerje të butë dhe të kompletuar. Këto atlete përsërisin një model klasik të viteve 80t-ta me një lëkurë të sipërme, për një ndjesi të butë dhe komode. Vijat anash e tregojnë stilin retro të ridizajnuar për ditët e sotme.