ADILETTE AQUA

F35543

SWIM

Original price was: €23.00.Current price is: €16.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Material sintetik

Pjesa e poshtme: Material sintetik

Një stil ikonik për sipërfaqet e lëmuara. Këto papuqe kanë një shtresë me 3-vija në pjesën e sipërme të stilit të fashës. Siguron rehati brenda dhe jashtë dushit.