NY 90 J

GZ1872

ORIGINALS

46.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Atlete autentike për femra. Goma që përmbajnë këto atlete mundëson fleksibilitet sa herë që janë në lëvizje. Vijnë si një koleksion urban dhe plot stil.