NYLON DRESS

HL9066

ORIGINALS

49.00

Përmbajtja e produktit:

Najllon: 100%

Stili sportiv, thuajini përshëndetje stilit utilitar. Ky fustan me shkëlqim adidas është bërë nga najloni dhe ka xhepa të mëdhenj ngarkesash që mbajnë  – ju e dini, si balsam buzësh, telefon dhe çelësa. Thjesht shtrojeni mbi një këllëf me mëngë të shkurtra ose të gjata dhe shoqëroni atë me atlete ose çizme.