M Z.N.E. PR PT

IN5102

NOT SPORTS SPECIFIC

90.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

E krijuar për futbollin bazë, gama Entrada 22 ju jep gjithçka që ju nevojitet për ta bërë lojën tuaj më të bukur. Leshi i butë siguron që këto pantallona djersës adidas të të rinjve të jenë të rehatshme kur jeni duke shkuar në stërvitje. Këmbët e ngushta dhe prangat me shirita i mbajnë gjërat të thjeshta, në mënyrë që të mund të tregoni punën tuaj të bukur të këmbëve kur të arrini atje.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.