M Z.N.E. PR PT

IR5205

NOT SPORTS SPECIFIC

80.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 56% / Poliester i ricikluar: 40% / Elastan: 4%

Kur shfaqeni, shfaqeni plotësisht. Mos lejoni që asgjë t’ju largojë nga momenti i tanishëm. Sepse është koha juaj. Këto trenerka adidas Z.N.E. eliminojnë shpërqendrimet me izolues COLD.RDY për t’ju mbajtur të ngrohtë dhe të thatë. Pra, kur jeni atje duke u ngrohur, ndiheni gati dhe të fokusuar në qëllimet tuaja.