M Z.N.E. PR PT

IN5103

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €90.00.Current price is: €63.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 56% / Poliester i ricikluar: 40% / Elastan: 4%

Kur shfaqeni, shfaqeni plotësisht. Mos lejoni që asgjë t’ju largojë nga momenti i tanishëm. Sepse është koha juaj. Këto trenerka adidas Z.N.E. eliminojnë shpërqendrimet me izolues COLD.RDY për t’ju mbajtur të ngrohtë dhe të thatë. Pra, kur jeni atje duke u ngrohur, ndiheni gati dhe të fokusuar në qëllimet tuaja.