LONGSLEEVE

HM1539

ORIGINALS

35.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 93 % , / Elestan: 7 %

Retro, takohet me modernen. Kjo bluzë me mëngë të gjata ndriçon trashëgiminë e adidas me 3 vija në buzë dhe qafë dhe i mban gjërat të freskëta me një prerje elegante. Kombinoje atë me aventurat e përditshme dhe netët me ekuipazhin tënd. Qyteti është sheshi juaj i lojërave.