LONGSLEEVE

HM1538

ORIGINALS

Original price was: €50.00.Current price is: €35.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 93 % , / Elestan: 7 %

Retro, takohet me modernen. Kjo bluzë me mëngë të gjata ndriçon trashëgiminë e adidas me 3 vija në buzë dhe qafë dhe i mban gjërat të freskëta me një prerje elegante. Kombinoje atë me aventurat e përditshme dhe netët me ekuipazhin tënd. Qyteti është sheshi juaj i lojërave.