CL WDE COTTON LONGSLEEVE

HS0400

CASUAL

25.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Kjo bluzë e madhe për femra i mban gjërat të pastra dhe elegante. Ngjyrat neutrale e bëjnë të lehtë për ju që ta kombinoni atë me çdo gjë. Është veshje e bukur dhe me stil.