G FI AOP T

HR5829

NOT SPORTS SPECIFIC

21.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 93% cotton / Elastan:  7%

Bëni një deklaratë me ngjyra të plota. Një printim i gjallë  kthen këtë bluzë të butë të të rinjve me prerje adidas në një zbulim të modës. Distinktivi i sportit i adidas-it aplikohet nga nxehtësia në gjoks dhe pambuku i lëmuar ju mban rehat ndërsa e keni këtë pamje.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.