G FI AOP SWT

HR5828

NOT SPORTS SPECIFIC

36.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 67%  / Poliester i ricikluar: 33%

Komoditet dhe stil, nuk dëshironi ta keni njërën pa tjetrën. Ky xhup adidas është i mbuluar me grafikë që ju ndihmojnë të dalloheni nga turma dhe është bërë nga pambuku francez që është i butë në prekje. Kapaku mund të rregullohet me një kordon tërheqës për t’ju dhënë saktësisht mbulimin që ju nevojitet.