JG FI AOP T

IT9034

NOT SPORTS SPECIFIC

30.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Një model i gjallë i stilit sportiv, kjo bluzë pambuku adidas lejon vajzat të prekin anën e tyre lozonjare. Një printim i përmbytur kamo shton një avantazh të papritur, ndërsa pëlhura e butë e fanellave ruan rehatinë në planin e lojës. Qoftë e kombinuar me pantallona sportive për një natë filmi të improvizuar ose e futur në një fund me lule për mëngjes të vonë me miqtë, kjo bluzë fiton pikë të mëdha stili për përzierjen e frymëzimit atletik dhe lehtësinë e lirë.

Pambuku në këtë produkt është marrë përmes Better Cotton. Better Cotton merret nëpërmjet një modeli zinxhiri të kujdestarisë të quajtur balanca e masës. Kjo do të thotë se Better Cotton nuk është fizikisht i gjurmueshëm tek produktet përfundimtare.