ESSENTIALS C P

HE6989

ORIGINALS

52.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester i ricikluar 30%

Kthehuni në vitet ’90 me këto trenerka adidas. E thjeshtë pa mundim? Vini bast! Silueta e rishpikur është e efektshme për një pamje të hijshme dhe moderne. Një trefoj i vogël në këmbë shton dizajnin e pastër dhe minimalist. Ato janë të ndërtuara me lesh të butë, kështu që ju mund të rrini rehat gjatë gjithë ditës, edhe nëse duhet të dilni nga shtëpia.