ESSENTIALS BIKI

IU1197

SWIM

Original price was: €60.00.Current price is: €42.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 91% / Elastan: 9%

Ngrini lart veshjen tuaj të plazhit me këtë bikini adidas. Velori me brinjë ka një pamje dhe ndjesi luksoze, dhe një trefoj i qëndisur shton prekjen e fundit. Sipërfaqja e sipërme me rripa trekëndëshi lidhet në mënyra të ndryshme për stil të gjithanshëm. Qoftë duke u zhytur në diellin e verës apo duke shijuar një arratisje buzë detit, ky set bikini mishëron rehati dhe stil. Është rezistent ndaj kripës së detit dhe klorit për rehati gjatë përdorimit.

Ky produkt është bërë me të paktën 70% materiale të ricikluara. Duke ripërdorur materialet që janë krijuar tashmë, ne ndihmojmë në reduktimin e mbetjeve dhe varësinë tonë në burime të kufizuara dhe zvogëlojmë gjurmën e produkteve që prodhojmë.