ESSENTIALS C P

HK0184

ORIGINALS

46.00

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk  70% / Poliester i ricikluar 30%

Trenerka adidas me pamje të viteve ’90. E thjeshtë dhe e rehatshme? Pa dyshim. Një trefoil i vogël në këmbë plotëson dizajnin minimalist. Trenerkat janë bërë nga leshi i butë, kështu që ato janë të rehatshme gjatë gjithë ditës.