ESSENTIALS SWMS

IS1894

SWIM

Original price was: €60.00.Current price is: €42.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 91% / Elastan: 9%

Bëni një pozë të sofistikuar me këto rroba banje adidas. Ka një siluetë minimaliste që është gjithmonë klasike. Velori me brinjë ka një pamje dhe ndjesi luksoze, dhe një trefoj i qëndisur shton prekjen e fundit. Është rezistent ndaj kripës së detit dhe klorit për rehati gjatë përdorimit.

Ky produkt është bërë me të paktën 70% materiale të ricikluara. Duke ripërdorur materialet që janë krijuar tashmë, ne ndihmojmë në reduktimin e mbetjeve dhe varësinë tonë në burime të kufizuara dhe zvogëlojmë gjurmën e produkteve që prodhojmë.