EL JERSEY CAPRI

AJ2740

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Këto trenerka ju mbajnë të ngrohur në rrugën tuaj për në palestër dhe gjatë rrugës për në shtëpi.