STAN SMITH NEW BOLD W

F34120

ORIGINALS

36.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e sipërme: Lëkurë

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete i japin një prekje modës përpara stilit klasik të sportit me një model gjarpri që mbështjellet rreth mesit. Lëkura e lëmuar e sipërme dhe 3-vija e shpuara qëndrojnë po të njejtat në stilin ikonik Stan Smith.