CROP TOP

GN2805

ORIGINALS

10.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Në vitet ’90, dizajnet e ‘cropped tee’ ose bluzave më të shkurtëra se sa madhësia normale filloi të pushtoj cdo vend. Mund ta kombinosh me stile të ndryshme dhe të jesh ‘in’ kudo që shkon.