CROP TEE

DU9539

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk 100%

Stili autentik sportiv frymëzon këtë element kryesor të veshjes. Një grafik artistik i shton një stil modern kësaj bluze. Një prerje i jep asaj një pamje verore dhe është bërë nga triko pambuku për një ndjesi të butë.