RI CROP TEE

GL2546

TRAINING

12.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 60% / Poliester 40%

Fitnesi përfaqëson atë që je, dhe po kështu edhe Reebok. Shfaq krenarinë tënde me këtë bluzë të prerë të femrave. Përshtatja e saj dhe pambuku i butë janë të përsosur për tu varur në stil. Një logo e madhe në pjesën e përparme i jep asaj një pamje të pastër, të frymëzuar .