LACE CROP TEE

IS2347

ORIGINALS

45.00

Përmbajtja e produktit:

Najlon i ricikluar: 83%  / Elastan: 17%

Funksioni i modës takohet me adidas. Përshtatja e tij e hollë dhe ndërtimi me rrjetë elastike i japin një prekje të skajit, ndërsa një printim monogram i përmbajtur rishpik Trefoil në përsëritje. Kombinoje atë me pantallona me bel të lartë ose dollakë – prerja e prerjes luan në mënyrë perfekte me të dyja.

Ky produkt është bërë me të paktën 70% materiale të ricikluara. Duke ripërdorur materialet që janë krijuar tashmë, ne ndihmojmë në reduktimin e mbetjeve dhe varësinë tonë në burime të kufizuara dhe zvogëlojmë gjurmën e produkteve që prodhojmë.