CL LEGACY

FX2551

RUNNING

46.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Rrjetë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Stili i frymëzuar nga vrapimi për rrugët e sotme. Këto atlete ndezin stilin e sofistikuar me materiale moderne dhe kombinime me ngjyra të theksuara. Një mbajtëse mbështetëse dhe e përgjegjshme siguron që këto goditje të ndjehen aq mirë sa edhe duken.