HEXALITE LEGACY

HP2439

CLASSICS

77.00

Përmbajtja e produktit:

Paraqituni për linjat agresive të këtyre këpucëve Reebok, por qëndroni përreth për mbështjellësin Hexalite . Ne e tërhoqëm atë teknologji prej pelushi nga goditjet tona ikonike dhe i dhamë trajtimin yll këtu. Këndet e sipërme rrjetë dhe ato gjeometrike kanë huazuar estetikën e tyre të dizajnit nga vitet ’90. E freskët përgjithmonë.