CL LEGACY AZ

H68651

CLASSICS

Original price was: €100.00.Current price is: €70.00.

Përmbajtja e produktit:

Asnjë marrëzi. Thjesht dizajn i thjeshtë dhe i pastër i atletit. Kjo është ajo që ju merrni kur lidhni këtë palë atlete klasike prej lëkure të trashëguar AZ. Ngjyra e ngopur vjen në trefish të bardhë ose të zezë për një shije të pastër OG. Përfundimi i papërshkueshëm nga uji do të thotë që nuk duhet të shqetësoheni për disa pika shiu.