ADILETTE SHOWER

GZ3779

SWIM

Original price was: €28.00.Current price is: €20.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Lëkurë sintetike

Një stil ikonik për sipërfaqet e lëmuara. Këto papuqe kanë një shtresë me mbishkrimin adidas, të cilat sigurojnë rehati brenda dhe jashtë dushit.