3 STR SKIRT

DV2582

ORIGINALS

35.00 25.00

SKU: DV2582

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Poliester 93% / Material elastik 7%

Stili i guximshëm i viteve ’90 frymëzon këtë fund. Përshtatja e hollë siguron një pamje të hijshme dhe të lezetshme, ndërsa pëlhura franceze i jep asaj një pamje të butë.