ZX 2K BOOST W

FX7058

ORIGINALS

140.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Ec me besim në të ardhmen. Të rrënjosura në stilin retro-teknologjik të viteve ’80, adidas ZX 2K Boost Shoes sjellin të kaluarën para nesh, në këmbët tona. Të ripunuara me elementë të freskët të dizajnit dhe teknologji moderne, këto atlete janë të gatshëm për sfidat e së ardhmes.