COEEZE HOODIE

DU7184

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk  77% / Poliester 23%

Visheni këtë duks 24/7 i cili ka prerje me rehati një nivel me gëzof të butë. I bërë nga një përzierje e pambukut organik dhe fibrave poliester të ricikluar.