YB TR WARM PANT

ED5761

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 65% / Poliestër 35%

Vishuni me këto trenerka të cilat janë bërë nga një material i butë dhe komod .Këto trenerka ju ofrojnë një rehati gjatë ditës suaj.