WORKOUT LOW

CN0636

TRAINING

27.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë

Pjesa e poshtme: Gomë

Mbathini këto atlete me rrip të stilit klasik dhe kombinohuni me çdo veshje të rastësishme. Lëkura e butë ndërton siluetin ikonik të reebok, duke ofruar një rehati për këmbët tuaja.