WOR MESH SHORT

GP5294

TRAINING

20.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Këto shortse Reebok për meshkuj sjellin stilin e basketbollit në dhomën e peshave. Ato janë bërë nga vrima që bën që të të mbajnë të thatë dhe të rehatshëm teksa nxehtësia shtohet. Vija e kontrastit në skaj dhe një detaj i një niveli shtojnë një prekje sportive.