WATER SANDAL I

GY2460

SWIM

Original price was: €35.00.Current price is: €25.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Lëkurë sintetike

Sandalet për fëmijë kanë një shtresë të jashtme rezistente ndaj rrëshqitjes dhe rripa të rregullueshëm për të pasur një përshtatje të këndshme dhe të qetë. Rrini të qetë duke e ditur se fëmija juaj ka një mbështetje të fortë në këto sandale për një ditë lojë në pishinë ose plazh.