WATER SANDAL I

GW0388

SWIM

Original price was: €33.00.Current price is: €23.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Gomë

Pjesa e poshtme: Gomë

Sandalet për fëmijë kanë një shtresë të jashtme rezistente ndaj rrëshqitjes dhe rripa të rregullueshëm për të pasur një përshtatje të këndshme dhe të qetë. Rrini të qetë duke e ditur se fëmija juaj ka një mbështetje të fortë në këto sandale për një ditë lojë në pishinë ose plazh.