WAISTBAG ROUND

FL9617

ORIGINALS

20.00

SKU: FL9617

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Qanta e belit e rrumbullakët adidas, mbanë një strukturë Poliester-si dhe logoja e ngritur Trefoil maksimalizon pamjen minimaliste.