WAISTBAG NYLON

FL9623

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Qanta e belit nga adidas, mbanë një strukturë Poliester-si dhe logoja e ngritur Trefoil maksimalizon pamjen minimaliste.