W VRCT JK

FI9213

NOT SPORTS SPECIFIC

30.00

Përmbajtja e produktit:

Najllon 89% / Material Elastik 11%

Jaknja adidas VRCT vazhdon traditën e gjatë të jakneve klasike të kolegjit. Një simbol i arritjeve dhe krenarisë, kjo jakne ka një perspektivë të freskët.